Tuesday, June 19, 2012

Kursus Selam Skuba "Open Water"

Satu kursus Selam Skuba "Open Water" akan dijalankan pada 14 - 16 September 2012 di Pulau Perhentian, Terengganu.
.
Bagi yang berminat untuk mengambil lesen menyelam sebagai satu langkah untuk meneroka alam lautan, bolehlah sama-sama join trip kali ini.
.
Kosnya adalah sekitar RM 1350.00 yang meliputi kos untuk:-
i) Kos kursus termasuk buku nota dan lesen menyelam
ii) Kos bot jeti Besut ke Pulau Perhentian pergi dan balik
iii) Kos makan dan minum selama 3 Hari 2 Malam.
iv) Kos penginapan selama 3 hari 2 Malam.
v) Kos bot sepanjang kursus.
vi) Peralatan menyelam termasuk BCD, Regulator dan peralatan lain.
.
Bagi yang dah lama minat nak menyelam tu dan tak tahu macam mana nak mula, jom sama-sama join  trip kali ini.
.
Jangan malu, jangan segan korang boleh contact aku di talian 0134776002 atau email ke kayrol_penang@yahoo.com.
.
Kursus ini terbuka kepada semua, tak kira lelaki atau perempuan, Umur kalau boleh lepasan sekolah lah yer.
.
Macam mana nak confirm, just bank in deposit sebanyak RM 300 ke akaun Maybank 107152305032 Khairul Anuar. Selebihnya di bayar sewaktu kursus nanti.

"MAAF KURSUS INI DAH PENUH"

4 comments:

Naramas Aman said...

Menariknya...Tapi kalau ada simpul mengkarung camne?

kayrol said...

apa dier simpul mengkarung tu...

Izzam Izzainy said...

saya teringin nak ambik lesen scuba tapi saya tak tau kat mana n macam mana.. huurrrmmm

kayrol said...

tak susah pun, just pergi jer ke pulau perhentian or redang dan lawatilah dive centre yang berdekatan dan buat tempahan dgn mereka...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails