Saturday, June 9, 2012

Open Water and Advanced Open Water......



Alhamdulillah satu lagi trip yang aku bawa untuk buat trip Diving di Pulau Perhentian succes dengan cemerlangnya...

2 orang rakan kini berjaya bergelar diver...dan 2 orang rakan lagi berjaya melanjutkan lesenya ke Advanced Open Water. Tahniah pada kalian semua.
.
InsyaAllah lepas ni bertemu lagi kita untuk dive di Pulau Payar pulak. 2 Hari 1 Malam, 5 dive maybe.
Gembira gak masa trip Perhentian ni dapat jumpa geng lama masa buat rescua and DM dulu iaitu si Azlie dari Putrajaya. Tak sangka betul, dulu masa jumpa baru jer buiat Open, sekarang ko dah bergelar Rescue Diver yer.
.
Bolehlah lepas ni ambik lesen Dive Master pulak.
Terima kasih pada saudara Pyruzal kerana mengaturkan dengan baik trip kali ni, begitu gak dengan Mahaguru kami Abang Mie Fauna, InsyaAllah Abg Mie, kita akan terus berurusan lagi lepas ni. And Hope sangat-sangat Projek "Dive Raya" kita menjadilah.
.
Thank pada diver baru, Mukrim and Ust Shukri, lepas ni bolehlah mula hobi baru ni dengan lebih giler  lagi, hehe.

2 comments:

Abu Ali said...

kalau kos belajar diving ni berapa ye?

http://kekampungkeh.blogspot.com/

kayrol said...

kos dier dalam RM 1300 all in termasuk bot, penginapan, makan selama 3 H 2 M, dan juga kos kursus....
Kalau minat nak join kursus skuba ni, dalam bulan 9 ni saya akan handle satu lagi trip belajar menyelam ni di pulau perhentian nanti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails