Thursday, November 17, 2011

Trip Mendaki Gunung Kinabalu


Satu trip mendaki Gunung Kinabalu, gunung tertinggi di Asia Tenggara akan diadakan pada cuti pertengahan sekolah 2012 nanti. Program ni aku "open" kepada sesiapa sahaja yang berminat dan berkemampuan.
.
Senarai nama diperlukan sebelum 30 Disember 2011 nanti. Aku hanya buka trip ni hanya kepada 22 orang sahaja. Jadi jika berminat, boleh segera contact aku. Wang deposit sebanyak RM 400 diperlukan semasa mendaftar. Aku akan mula membuat penempahan tempat di Kinabalu Park dan flight pada 1 Januari 2012.
Jika berminat nak tengok dia punya full jadual, aku akan email pada korang, just, tinggal alamat email korang kat ruangan chat atau ruangan komen dibawah.
.
Harga penuh pakej ni RM 1300.00 yang meliputi
i) Flight pergi balik
ii) Pengangkutan sepanjang program
iii) Makan dan minum di Kinabalu Park
iv) Pakej White Water di sungai Kiulu
v) Penginapan sepanjang kursus
Gambar kat atas ni, dia punya laluan ke puncak Kinabalu. Jom sertai program ni untuk pengalaman seumur hidup korang. Mungkin ramai yang berhajat nak naik gunung nji, tapi tak punya peluang dan tak tahu macam mana caranya untuk ke sana. Jadi apa tunggu lagi sementara ada peluang.............................
.
Anda juga boleh email aku di kayrol_penang@yahoo.com
 

1 comment:

erni haslilyn said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails